SCROLL DOWN

#WEARETHEWOLVES

In een wolvenroedel, in de natuur, is een leider onmisbaar. Zonder juist leiderschap is de roedel in gevaar. Regels, grenzen en beperkingen zijn nodig om een roedel veilig te laten voelen. Natuurlijk leiderschap is essentieel.

Door de waan van de dag, stress, onrust en drukte of door het niet begrijpen van hun hond verkeren hondeneigenaren niet altijd in de juiste gemoedstoestand. Zij voelen zich onrustig en uit balans en zijn daardoor geen natuurlijk leider.

Als er in een roedel geen duidelijk leiderschap wordt gegeven zal een hond automatisch de rol van leider op zich pakken. Dit gaat automatisch, of ze dit nu willen of niet, want een roedel zonder leider is uit balans.

Al onze trainingen draaien om natuurlijk leiderschap. Wij willen dat mensen zich kalm, zelfverzekerd voelen en leren om assertief te zijn. Dat ze op een juiste manier hun grenzen aan durven en kunnen geven. Wij willen dat mensen de juiste energie uitstralen. En vanuit Natuurlijk leiderschap werken aan een juist fundament voor een sterke relatie met hun hond

Daarom geven wij een gratis online cursus ontwikkeld die mensen helpt natuurlijk leiderschap te ontwikkelen,
#WEARETHEWOLVES.

Deze cursus geef ik geheel online, start op maandag 23 augustus en duurt 5 dagen. Iedere dag ontvang je een mail met daarin een werkboek en een video en geven wij online live sessie ter ondersteuning en inspiratie.

Schrijf je hier in en je ontvangt direct een bevestiging van jouw gratis deelname! #WEARETHEWOLVES
Back to the Menu
CONTACT