Trainingen2019-01-30T18:55:25+00:00

Trainingen

Dieren zijn experts in Natuurlijk leiderschap en wij kunnen daar alles van leren.
In mijn trainingen wil ik je laten zien wat wij van dieren kunnen leren.

Daarvoor geef ik on- en offline trainingen.
Voor hondeneigenaren heb ik de gratis 7-days challenge ontwikkeld die je leert je hond beter te leren begrijpen en jou leert natuurlijk leiderschap uit te stralen.

Als we het hebben over natuurlijk leiderschap dan is de wolf mijn inspiratiebron. Hier stamt onze hond vanaf en heeft dezelfde instincten als de wolf. Van het roedelgedrag van de wolf kun je enorm veel van leren. Wij vormen samen met onze honden tenslotte een roedel.

Wij kennen allemaal wel de theorie van de dominante ‘alphaleider’, maar wist je dat deze theorie totaal achterhaald is?
Mensen plakken daardoor de negatieve stempel als je iemand een alphaleider noemt.

De theorieën van de dominante alpha leiders die alles bepalen voor hun roedel zijn verkeerd. Deze theorieën zijn gebaseerd op onderzoek naar wolven in gevangenschap.
Een zogezegde “gevangenistheorie”.

Wolven in het wild of in een natuurreservaat laten totaal ander gedrag zien, puur natuurlijk leiderschap. En daar zien we alpha leiders die zelfvertrouwen hebben, weten wat ze willen, een geruststellende uitstraling hebben naar hun roedel, een voorbeeld zijn voor anderen en ze hebben nooit het gevoel van verliezen.

Daar kunnen wij als mensen enorm veel van leren!

Samen met jouw hond of met mijn dieren laat ik jou een ervaring beleven waarin je meer dan ooit in connectie komt met jouw natuurlijk leiderschap.

“Be who you are,
not who the world wants you to be”