LOOSE LEASH

TRAINING LIVE

LOOSE LEASH TRAINING

Het meest voorkomende probleem van hondeneigenaren is dat zij geen relaxte wandeling met hun hond kunnen maken. Het is vaak zo erg dat zij tegen de dagelijkse wandeling op zien. Omdat wandelen en beweging een heel belangrijk onderdeel is van gebalanceerd gedrag en de training met je hond hebben wij daarom de loose leash training ontwikkeld. Een training speciaal gericht op het maken van een ontspannen wandeling met jouw hond aan de lijn. Het is al jaren onze populairste training.

Geniet je niet meer van de wandelingen met je hond?

Valt je hond uit aan de lijn?

Trekt je hond aan de lijn?

Loopt je hond kris kras overal heen aan de lijn en let niet op jou tijdens de wandeling?

Ruikt en plast jouw hond overal?

Voel jij je onzeker tijdens de wandelingen met je hond?

Als jij niet ontspannen een aangelijnde wandeling kunt maken met je hond(en) dan is de loose leash training zeker iets voor jou. Wandelingen maken met je hond is een leuke en ontspannende bezigheid maar ook een belangrijk onderdeel van de dag voor jou en je hond. Tijdens de Loose leash training leer je een ontspannen wandeling maken. Je leert hoe je je hond naast je laat lopen zonder trekken en je leert je hond op het juiste moment de juiste correctie of beloning te geven. Je leert als een natuurlijk leider een rustige energie uit te stralen naar je hond, zodat jullie weer samen kunnen genieten van de wandeling. Jij leert je hond beter begrijpen en je leert je weer te ontspannen. Deze training helpt jou als team met je hond samen te werken vanuit natuurlijk leiderschap.

Bij het boeken van een Loose leash training ontvang je:

  • Een Loose leash training handout
  • Een Trainingcenter Dutch Dog Trainingslijn
  • Toegang tot de TCDD Academy waar je diverse video’s vol met informatie en uitleg en oefeningen vindt die jouw live Loose leash training ondersteunen
  • Mails ter ondersteuning
  • Een live loose leash training op Trainingcenter Dutch Dog

Om iedereen persoonlijk aandacht te kunnen geven en een goed resultaat te boeken geven wij deze trainingen alleen aan kleine groepen van maximaal 3 personen. Een loose leash training duurt 1,5 uur waarin we actief met jou en je hond aan de slag gaan.

Wil jij leren dat ontspannen wandelen vanuit Natuurlijk leiderschap vanzelf kan gaan? Boek HIER jouw Loose Lease training
Back to the Menu
CONTACT