WIL JE MEER WETEN? NEEM CONTACT MET
ONS OP!

ABOUT TCDD

In 2016 is Trainingcenter Dutch Dog vanuit een diepgewortelde passieopgericht door Sandra Hollaar. Zij is haar hele leven al geïnspireerd door de wolf en zijn roedelgedrag. Inmiddels is zij al een aantal keren afgereisd om tussen een roedel wolven te verblijven en hun gedrag te bestuderen. In een wolvenroedel, in de natuur, is een leider onmisbaar. Zonder juist leiderschap is de roedel in gevaar. Regels, grenzen en beperkingen zijn nodig om een roedel veilig te laten voelen. Natuurlijk leiderschap is essentieel.

Zij heeft haar missie ervan gemaakt om mensen alles te leren overnatuurlijk leiderschap. Zij leert mensen wat we van dieren kunnen leren.

Zij heeft een opleiding afgerond als Kynologisch Instructeur met despecialisatie in Ras & Gedrag, maar hanteert een unieke zelfontwikkeldemethode puur gericht op het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap.

Binnen Trainingcenter Dutch Dog worden er verschillende on- en offline trainingen voor hondeneigenaren en ondernemers/ geleiders gegeven die met honden werken. Deze natuurlijk leiderschapstrainingen worden gegeven met zowel honden als paarden en roofvogels.

Ook voor mensen die geen hond bezitten zijn trainingen in Natuurlijk Leiderschap zeer waardevol. Ben je op deze website terecht gekomen maar heb je geen hond, check dan Miss Mindset.

www.miss-mindset.nl.

Back to the Menu
CONTACT